Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät

Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät
Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät Lasten lämpimät ja pehmoiset merinovillaiset kämmekkäät

Lasten saumakoristellut extra fine merinovilla virkatut kämmekkäät . Todella pehmeä lanka, joka ei kutita. Koko sopii n. 4-8 vuotiaille.

26,00 €

Kämmekkäät joihin on virkattu valesaumoja jotka muistuttaa kuin saumurilla ajettua.
Koko sopii parhaiten 4-8 vuotiaille ja mallin istuvuus riippuu käden koosta. Kuvissa olevat mallit ovat 3-10 vuotiaita. Kämmekkään kokonaispituus on 14 cm ja ranteenympärys noin 14 cm ja on joustava.

Vaikka lanka on konepestävää, suosittelen kuitenkin villalle sopivaa pesuainetta, käsinpesua 30 asteessa ja tasokuivausta. Älä käytä huuhteluainetta. Lanka on extra fine merinovillaa, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä, ja on mulesing vapaata. Todella pehmeä lanka, joka ei kutita.
Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää.

Arvostelut 0 arvostelua