Sovellus

 

Tervetuloa MianVirkkuiden verkkokauppaan!

Virkkaan laadukkaista materiaaleista uniikkeja, itse suunnittelemiani malleja koruista kämmekkäisiin ja huiveista hihattimiin. Jokainen myynnissä oleva tuote on yksittäiskappale, oli kyse pienistä koruista tai suurista asusteista.

Katsele ja valitse rauhassa. Jos et löydä aivan mieleistäsi, ota yhteyttä, kerro toiveesi ja tee tilaus: valmistan sinulle juuri toiveidesi mukaisen tuotteen. Tilaustyöt eivät ole sen hintavampia kuin kaupassani jo olevat valmiit tuotteetkaan.

Haluan tuoda töilläni kauneutta ja iloa ihmisille. Siksi on ihanaa nähdä kuvia, joissa virkkuitani näkyy käytössä, ja kuulla tarinoita asiakkailtani.

Tässä on muutama minua ilahduttanut palaute:
"Kiitos Mia! Kertakaikkisen ihanat rannekkeet ja ihastuttavat korvakorut! Olen hyvin, hyvin iloinen näistä."

"Tilasin mustat pitsikämmekkäät ja ne ovat erittäin kivat! Tuli juuri sopiva koko ja kaikki toiveeni pituuden, langan laadun jne. suhteen toteutettiin erittäin sujuvasti. Lisänä ystävällinen asiakaspalvelu. Ei voi muuta kuin suositella!"

"Ihania käsityönä tehtyjä tuotteita! Ostamani pinkki ruususormus on niin ihana, että piti saman tien tilata vielä oranssikin ! Lisäksi nopea toimitus plussaa! Suosittelen lämpimästi."


Lisää palautteita löytyy Facebook-sivuiltani, samoin kuin asiakkaiden lähettämiä kuvia. Otan mielelläni vastaan lisää sekä kuvia että kertomuksia!

 

 

UUSIMMAT TUOTTEET:


Uusi Uniikki boho-tyylinen liivi sekoitevillasta, M-XL

Kauniin murretuista sävyistä virkattu boho-tyylinen liivi.  Leveys venyttämättä 106 cm ja pituus 82 cm. Langassa 75% villaa ja 25% polyamidia. 

126,00

Uusi Petroolinsiniset pitsikämmekkäät, merinovillaa, M

Klassikko, laadukkaasta merinovillasta virkatut petroolinsiniset pitsikämmekkäät. Koko M

29,00

Uusi Merinovillaiset pitkät ja lämpimät kämmekkäät, raidalliset, M

Laadukkaasta merinovillasta virkatut pitkät ja lämpimät kämmekkäät.  Väreinä harmaa, viininpunainen, musta, roosa, valkoinen ja ripaus pinkkiä.  Pituus n. 35 cm, Koko M

38,00

Uusi Hennon vaaleanpunaiset pitsikämmekkäät, merinovillaa, M

Klassikko, laadukkaasta merinovillasta virkatut hennon vaaleanpunaiset pitsikämmekkäät. Koko M

29,00

Uusi Näyttävä musta pitsiriipus pitkällä ketjutasselilla

Upea ja näyttävä musta riipus vanhasta pitsistä. Pitsistä roikkuu pitkä metalliketjusta tehty tasseli, se antaa riipukselle tarvittavaa painoa. Ketjussa lisäksi mustat virkatut helmet, virkkuun sisällä muovipallo. Ketjun pituus on n. 72 cm. Pitsin halkaisija on n. 8,5 cm.

23,00

Sievät pienet lämpimän keltaiset pallokorvakorut

Pienet ja sievät lämpimän keltaiset pallokorvakorut merseroidusta puuvillalangasta, koristeena näyttävät helmihatut. Halkaisija n. 1,5 cm.

16,00

Sievät pienet oliivinvihreät pallokorvakorut

Pienet ja sievät oliivinvihreät pallokorvakorut merseroidusta puuvillalangasta, koristeena näyttävät helmihatut. Halkaisija n. 1,5 cm.

16,00

Sievät pienet pirteän pinkit pallokorvakorut

Pienet ja sievät pirteän pinkit pallokorvakorut merseroidusta puuvillalangasta, koristeena näyttävät helmihatut. Halkaisija n. 1,5 cm.

16,00

Sievät pienet kirkkaan oranssit pallokorvakorut

Pienet ja sievät kirkkaan oranssit pallokorvakorut merseroidusta puuvillalangasta, koristeena näyttävät helmihatut. Halkaisija n. 1,5 cm.

16,00

Sievät pienet lilat pallokorvakorut

Pienet ja sievät lilat pallokorvakorut merseroidusta puuvillalangasta, koristeena näyttävät helmihatut. Halkaisija n. 1,5 cm.

16,00

Raikkaan vihreän sävyinen kesähuivi puuvilla-akryylista

Upean näyttävä huivi virkattu silkinpehmestä langasta. Väri vaihtuu kauniin liukuvasti lähes valkoisesta raikkaan vihreään. Leveys n. 200 cm. Langassa on 60% puuvillaa ja 33% akryylia.

138,00
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by